Mercats

Organitzem periòdicament mercats d’intercanvi on el veïnat pot intercanviar tot el que vulgui amb la condició de no utilitzar euros. A data de juliol de 2015 s’han realitzat ja 19 mercats al barri de Poble Sec.

On? A la Plaça de les Navas, de les Tres Xemeneies, a la plaça o al CC El Sortidor, no sempre al mateix lloc.

Quan? Solen ser 3 mercats a l’any: a finals de febrer, a finals de maig i a finals d’octubre, en diumenge, entre les 10 i les 14.00 hores.

Com funcionen? Pots portar el que vulguis per intercanviar: llibres, música, plantes, joguines, menjar, roba, mobles, pel·lícules, electrodomèstics, eines, útils d’escriptori, articles de decoració, material informàtic,… També es poden oferir serveis, coneixements i tot allò que se t’acudeix!  La idea clau és intercanviar, relacionant-te amb la resta de participants, arribant a un acord satisfactori per a ambdues parts i no fer ús dels euros!

El mercat el fem entre tots i totes. Per tant, hauries de fer l’esforç de portar la teva taula i ajudar al muntatge i al desmuntatge del mercat.

A més dels intercanvis que puguis fer, podràs gaudir d’ altres activitats!

Per veure les instruccions dels mercats d’intercanvi, clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>