Unió del Banc del temps del Poble Sec i el del Raval

grupo fira paralel

Després d’una bonica trobada entre els grups motors del Banc del Temps del Raval i el del Poble Sec, hem decidit juntar-nos i unir les forces aprofitant la proximitat dels barris. Ens agradaria molt que Sant Antoni també s’afeigeixi, farem les gestions perque això sigui posible.

Tots els usuaris del Banc del Temps del Poble Sec que vulguin i que així ens ho facin saber els donarem d’alta al Banc del Temps del Raval que és més gran. L’idea és canviar-li el nom per un que englobi a tots els 3 barris.

Ens trobarem el divendres 8 de juny a les 18h a La Base (carrer Les Hortes 10 del Poble Sec) per parlar-ne.

Esteu tots convidats!!

Logo-BDT-Poble-Sec

Pots contactar amb nosaltres a: tictacpoblesec@gmail.com

Amb la col.laboració de:

http://trocasec.barripoblesec.org/

http://assemblea.barripoblesec.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>