Primera Jornada de conscienciació verda i neteja veïnal de la muntanya de Montjuïc

El proper 21 d’abril, 4 AMPAS/AFA del barri de Poble Sec a Barcelona: Escola Bosc de Montjuïc, Escola Tres Pins, Escola Poble Sec i Escola Jacint Verdaguer, organitzarem la Primera Jornada de conscienciació verda i neteja veïnal de la muntanya sota el lema :

Ocupem-nos de Montjuïc.

Aquesta iniciativa va néixer dins de la plataforma «Salvem Montjuïc» com a reacció al projecte d’edificació d’un poliesportiu en aquesta zona de la muntanya i va evolucionar fins a una iniciativa ciutadana i familiar per a cuidar i estimar un dels pulmons verds de Barcelona i per a celebrar la naturalesa.

Començarem a les 10.30 amb la neteja de la zona que està situada entre el Passeig de l’Exposició i l’avinguda Miramar; i entre l’Escola Bressol Nic i les escales del carrer Margarit.

Entre les 12.30 i les 14.00, a l’espai comprés entre la rampa i l’esplanada del camp de futbol de la Satalia, després d’haver quantificat tots els residus recollits,  s’organitzaran diversos tallers per a totes les edats (taller de bombes de llavors, creació d’un petit Jardinet i Land Art, taller de pintura de roques, …) amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de cuidar el nostre entorn i de preservar la bellesa de la Natura.

Per acabar aquest matí de festa, farem un pícnic sostenible al costat del bar El Marcelino, a l’Avinguda Miramar.

L’objectiu és que sigui un pícnic sense residus on no s’utilitzaran embalatges ni plàstic d’un sol ús.

L’associació Zero WasteBarcelona Network també ha estat convidada a participar en aquesta iniciativa.

 

cartel

I tu, t’hi apuntes?

Si la teva entitat vol participar, fes-nos arribar el contacte de la persona de referència, així com el dels voluntaris que s’adhereixin a la iniciativa. ocupemnosdemontjuic@gmail.com .

Us hi esperem! Moltes gràcies !

Organitza: Ampa Bosc de Montjuic / Ampa Tres Pins / AFA Poble Sec / Ampa Jacint Verdaguer

Col.labora: Trocasec

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>