Trobada veïnal per l’habitatge a Poble Sec, a la pl. del Setge | Dissabte, 4/02 – 11h

http://www.labase.info/trobada-veinal-per-lhabitatge-a-poble-sec-a-la-pl-del-setge-dissabte-402-11h/

 

Ens fan fora

Dissabte, 4 de març, diversos col·lectius i entitats del barri convidem a totes les veïnes i veïns del Poble Sec a:

 

11 h – Acte i cerca-vila a la plaça del Setge de 1714 (c/Concòrdia amb Radas)

 

14 h – Dinar i micro obert: vine a explicar el teu cas. Plaça del Sortidor.

Per què? Perquè ens fan fora del barri…

Al Poble-sec els lloguers no paren de pujar de preu (més d’un 10% en els darrers anys). Els contractes es renoven amb preus abusius que ens porten a haver de marxar del barri. Pel que fa a la compra de pisos, prop del 60% estan sent adquirits per fons d’inversió, bancs i immobiliàries, és a dir, no són noves veïnes que vindran a compartir els nostres carrers sinó especuladors que juguen amb el nostre dret a viure al barri. Per nosaltres és la vida, per elles és un negoci.

Ara ens diuen que es faran reformes als carrers Concòrdia i Radas, com abans es van fer al carrer Blai i a l’avinguda Paral·lel… però s’han previst mesures per aturar la pujada de lloguers que comporten aquestes remodelacions?? NO.

Què està passant? Que des del 2012 una persona al dia ha marxat del barri. Aproximadament han marxat 1.100 veïnes des del 2012. Cada cop hi ha més pisos turístics i més oferta d’oci pels turistes. Com a conseqüència, les veïnes marxen i els comerços d’objectes quotidians i de proximitat tanquen.

…per trobar solucions a aquesta situació i per compartir les nostres experiències et demanem que el dissabte dia 4 de març vinguis a la Trobada Veïnal per l’Habitatge al Poble-sec. T’hi esperem!

Més informació sobre l’anterior trobada de col·lectius i entitats: Defensem el barri  

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>