“La meva veïna no es diu Paqui”

Des de la comissió de gent gran, hem preparat la Jornada: ”La meva veïna no es diu Paqui” per promoure la reflexió sobre els estereotips i rumors que moltes vegades tenim sobre les persones d’altres cultures.
la veina del costat

La gent gran de la comissió volem promoure la integració de tots els veïns i veïnes del barri i conèixer quis són els rumors que tantes vegades sentim sobre la inmigració. Per això, volem fer aquesta jornada i convidar a a tothom a reflexionar sobre el tema i adonar-se de com ens condicienen els prejudicis i estereotips.

Durant la trobada, hi haurà teatre fòrum amb l’Associació Marabal i berenar multicultural preparat per l’Associació Espurna,
Us hi esperem!

Comissió de gent gran

Pla Comunitari Poble-sec
c/Elkano 24. Baixos.
93 443 21 72
pots consultar la web: www.pcpoble-sec.org 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>