INTERCANVIS EN SALUT! HI VOLS COL·LABORAR?

L’Equilibradament continua a partir de febrer donant impuls a la xarxa d’intercanvi de coneixements entorn a la salut.

equilibradament

Des de la comissió de salut del Pla Comunitari creiem que la salut emocional i psicològica és tant important com la salut física, per això intentem promoure tot tipus de tallers i xerrades que donin eines per millorar el nostre benestar emocional.

Els tallers de l’EquilibradaMent són petits tastets per tal que la gent conegui aquestes tècnicques o teràpies i pugui posar-les en pràctica per millorar el seu estat d’ànim i fer canvi d’actitut davant els problemes: ioga, tai-chi, massatges, tècniques de relaxació, meditació, creixement personal,..…

Busquem persones del barri que vulguin col·laborar com a talleristes i que entrin a formar part d’aquest projecte d’intercanvi de coneixements.

Si saps alguna tècnica que millori el benestar cos-ment i ho vols compartir, posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem en què consisteix l’EquilibradaMent.

placomunitaripoblesec@gmail.com

equilibradament@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>