Gent sense llar

gent_sense_llar1
Des de les comissions de convivència i gent gran del Pla Comunitari de Poble-sec, hem organitzar una taula rodona per parlar de la problemàtica de la gent sense llar, un tema que ens preocupa i ens toca molt de prop ja que cada vegada és més freqüent tant a la nostra ciutat com al nostre barri.

A la taula rodona participaran persones que treballen en contacte amb les persones que viuen al carrer i coneixen de primera mà quins són els recursos que hi ha i també les mancances i limitacions per fer front al problema.

També hi participarà una persona que explicarà la seva experiència vivint al carrer i la seva trajectòria personal per sortir-se’n.

Us convidem a participar-hi i prendre part al debat:

Creus que mai et podria passar a tu?

Dia 25 de febrer, a les 18.00h, a la sala d’actes del CC El Sortidor (Plaça del Sortidor, Poble Sec)

Us hi esperem!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>