XIII Mercat d’intercanvi de Poble Sec

2013_05_05_Cartell mercat trocasecData: diumenge 5 de maig de 2013, a partir de les 10h

Lloc: Plaça de les Navas, Poble Sec

Vine a practicar el troc en el proper Mercat d’Intercanvi de Poble Sec que es farà a la Plaça de les Navas, el diumenge 5 de maig.

Com sempre, la idea clau del mercat és intercanviar, relacionant-te amb la resta de participants, arribant a un acord satisfactori per a ambdues parts i no fer pas servir els euros!

Es pot intercanviar de tot: llibres, música, plantes, joguines, menjar, roba, mobles, pel·lícules, electrodomèstics, eines, útils d’escriptori, articles de decoració, material informàtic,… A més hi haurà el Minitroc, un espai destinat a l’intercanvi exclusiu d’articles i coneixements de la maternitat i la infància (< 12 anys). També es poden oferir serveis, coneixements i tot allò que se t’acudeixi.  Recorda que l’única condició és no utilitzar diners!

Si vols participar d’aquest mercat, hauràs d’arribar a les 10 h a la Plaça de les Navas per ajudar al muntatge i assegurar-te una taula. A les 14h hauràs d’ajudar al desmuntatge del mercat. Si vols, pots portar la teva pròpia taula.

A més dels intercanvis que puguis fer, podràs gaudir d’altres activitats! A les 12h la Comissió Repensar Poble Sec de l’Assemblea de Barri realitzarà un mapa col·laboratiu del barri. Cap a les 13h arribarà a la plaça de les Navas la Rua XIC Flashmob, impulsant un Poble Sec més verd. El Col·lectiu Punt 6, organitza el 3º recorregut Jane Jacobs Barcelona pel barri de Poble Sec. Aquest s’acabarà també a la plaça de les Navas. I a partir de les 14h es realitzarà un dinar popular en benefici del nou ateneu cooperatiu del Poble Sec, La Base.

Vine i participa-hi!

Cronograma d’Activitats

10.00: Trobada a la Plaça de les Navas i muntatge del mercat
11.00 – 14.00:  Mercat d’intercanvi (MiniTroc inclòs)
12.00: Realització d’un mapa col·laboratiu del barri (a càrrec de Repensar Poble Sec)
13.00: Arribada de la Rua XIC Flashmob i del 3º Recorregut Jane Jacobs BCN
14.00: Desmuntatge del mercat
14.00: Dinar popular

3 responses to “XIII Mercat d’intercanvi de Poble Sec

  1. Reblogged this on La Seca.

  2. Pingback: TrocaSec: Paella popular en suport a La Base | labase.info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>