2n trimestre 2013 – Cicle de tallers EquilibradaMent: Eines per viure millor

2013_2n TR_Cartell Equilibradament

DATA: A partir del dia 9 d’abril de 2013

LLOC: A diferents espais de Poble Sec

Inscripcions obertes

Després de l’èxit que va tenir el  Cicle de tallers EquilbradaMent durant el primer trimestre del 2013, organitzem un nou cicle amb diferents tallers  que ens facilitin disposar de més eines personals per autogestionar millor la nostra salut psíquica i emocional.

La idea clau és compartir, relacionar-nos, donar i rebre sense passar pels euros. Perquè tothom sap alguna cosa que pot ensenyar i tothom ignora alguna cosa que pot aprendre.

Recorda que aquest cicle està organitzat en el marc de la Xarxa d’Intercanvis de Coneixements – XIC Trocasec i que per tant, per poder assistir als tallers, cal assumir el compromís d’oferir alguna cosa a canvi.

Per a més informació  i per fer les inscripcions clica aquí.

Per a qualsevol dubte sobre els tallers pots adreçar-te personalment a la Coordinadora d’Entitats (c/Elkano, 24, Poble Sec) o bé enviar un e-mail a placomunitaripoblesec@yahoo.es.

Organitzen:

Comissió de Salut del Pla Comunitari del Poble Sec
Xarxa d’Intercanvis de Coneixements – XIC Trocasec

One response to “2n trimestre 2013 – Cicle de tallers EquilibradaMent: Eines per viure millor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>