Taller: Relacions més clares, relacions més satisfactòries

DATES I HORARI: Dimarts 9, 16, 23, 30 d’abril de 2013, de 17 a 18.30h

LLOC: Centre Cultural Albareda (c/ Albareda, 22, Poble Sec)

TALLERISTA: Isabel Gutiérrez

PLACES MÀXIMES: 20

Aquest taller pretén ajudar-nos a prendre consciència de la importància de l’autoestima en les nostres relaciones personals. L’estima que un mateix es pot donar no es pot substituir amb la dels altres, són dues coses diferents que no són intercanviables entre sí. Recuperar la responsabilitat de valorar-nos és el primer pas per establir relacions sanes en les que ens sentin lliures i satisfetes de ser qui som.

INSCRIPCIONS

Aquest taller està organitzat pel Pla Comunitari de Poble Sec i per la Xarxa d’Intercanvis de Trocasec. Per poder assistir-hi, cal emplenar un formulari d’inscripció on-line on ofereixis a canvi alguna de les opcions de la llista següent:

  • suport en el Mercat d’Intercanvi de Poble Sec (diumenge 5 de maig de 2013)
  • suport en la Festa Major de Poble Sec (13 i 14 de juliol de 2013)
  • col·laboració en alguna activitat de la Comissió de Salut del Pla Comunitari de Poble Sec (a concretar personalment)
  • algun taller de coneixements (a concretar personalment)

També es possible fer les inscripcions presencialment preguntant per l’Esther a la Coordinadora d’Entitats de Poble Sec (c/  Elkano 24, Poble Sec), de dilluns a divendres de 9.30 a 14.30h i de 17 a 20h, fins a un dia abans que comenci el taller.

RECORDA QUE…

Les places són limitades. Et preguem que si t’inscrius al taller, assumeixis el compromís d’assistir a totes les sessions per no deixar fora a persones que potser si l’aprofitaríem. Gràcies!

2 responses to “Taller: Relacions més clares, relacions més satisfactòries

  1. Reblogged this on La Seca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>