Vols col·laborar en l’organització del XII Mercat d’Intercanvi de Trocasec?

reunionDIA: DIMARTS 5 de febrer de 2013, A LES 20h
LLOC: centre cívic el sortidor (pl. el sortidor, 12, POBLE SEC

Diumenge 24 de febrer del 2013 organitzem la propera trobada de veïns, veïnes  i col·lectius del barri per a intercanviar béns, serveis i coneixements, sense fer servir els diners. Ho farem a la Plaça Navas pel matí i finalitzarem amb un dinar “de traje” per compartir.

Per fer possible això necessitem d’un equip de persones que preparin la difusió pel barri, facin dinamització convidant a participar-hi, col·laborin en el muntatge i desmuntatge de les taules del Mercat, dinamitzin el dinar “de traje”, participin en la taula informativa, i altres possibles activitats que pensem podem fer aquest dia per estendre i reforçar els vincles solidaris i de cooperació existents al barri.

Et necessitem!! Vine a la reunió de la Xarxa d’intercanvis Trocasec el proper dimarts 5 de febrer a les 20 h al Centre Cívic El Sortidor, o ens pots escriure a trocasec@gmail.com i dir-nos les teves disponibilitats i possibles activitats que pots donar suport per enfortir la Xarxa d’Intercanvis del Poble Sec.

T’hi esperem!

2 responses to “Vols col·laborar en l’organització del XII Mercat d’Intercanvi de Trocasec?

  1. Reblogged this on La Seca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>