Necessitem el teu suport en fer possible la Xarxa d’Intercanvis de Trocasec

El diumenge 26 de febrer vam gaudir del VIII Mercat d’Intercanvi de Trocasec. Aquest dijous 1 de març organitzarem el quart taller d’intercanvis de coneixements. Totes aquestes activitats es fan d’una manera autogestionada per veïns i veïnes de Poble Sec que participem a la Comissió Trocasec de l’Assemblea de barri de Poble Sec.

Per anar desenvolupant propostes d’intercanvis (sense diners) de béns, serveis i coneixements es necessita d’un equip de persones que vagin coordinant aquestes iniciatives.

Ens reunim els primers dimarts de cada mes al local de la Cooperativa Germinal Poble Sec, al c/ Radas, 27 baixos, a les 20:30 h.

La propera reunió serà el dimarts 6 de març. Avaluarem com va anar el Mercat d’Intercanvi del diumenge passat, i reflexionarem sobre les properes activitats que volem dinamitzar.

Et necessitem! Ens necessitem!

Ens agradaria molt que poguessis venir a la propera reunió i col·laborar amb nosaltres en fer possible la Xarxa d’intercanvis de Trocasec.

Si no pots venir aquest dimarts, però t’agradaria implicar-te a la Comissió de Trocasec, ens pots escriure a trocasec@gmail.com.

Comptem amb tu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>